Με Αντικαταβολή
Όλες οι παραγγελίες έρχονται στη διεύθυνση σας από την συνεργαζόμενη εταιρία ΕΛΤΑ courier με αντικαταβολή (χρέωση 2,50 ευρώ) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής της με μετρητά . Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από τους συνεργάτες μας για την εκτέλεσή της.

Προσοχή: Εξαιρούνται οι παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους όπως σε περιπτώσεις επαγγελματικού εξοπλισμού, χαλιών ή επίπλων, η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο επιλογής του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του πόσου σε λογαριασμό της εταιρίας μας με πιστωτική κάρτα/χρεωστική.

Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Viva Wallet, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία αυτά δεν αποστέλλονται πίσω στο gosmart.gr. Η συναλλαγή σας και τα στοιχεία της κάρτας σας διασφαλίζονται από την Viva Wallet.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Με τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας:

Τράπεζα Πειραιώς
GR04 0171 3200 0063 2014 6230 985
Δικαιούχος: Πιπέρη Δέσποινα

Εθνική Τράπεζα
GR67 0110 3630 0000 3630 0510 470
Δικαιούχος: Πιπέρη Δέσποινα

Για να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της απόδειξης της συγκεκριμένης κατάθεσης στο [email protected] Μέχρι τότε η παραγγελία σας θα βρίσκεται σε αναμονή. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας, ξεπεράσει τις 7 ημέρες αναμονής χωρίς να έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, τότε η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.