ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αν αλλάξετε γνώμη και θελήσετε να ακυρώσειε την παραγγελία σας, θα μας διευκόλυνε πολύ να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν με έναν από τους τρόπους που θα βρείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών και πιο συγκεκριμένα με ΕΛΤΑ courier. Σε παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους όπως σε περιπτώσεις επαγγελματικού εξοπλισμού, χαλιών ή επίπλων, η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο επιλογής του πελάτη.

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Viva Wallet, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία αυτά δεν αποστέλλονται πίσω στο gosmart.gr. Η συναλλαγή σας και τα στοιχεία της κάρτας σας διασφαλίζονται από την Viva Wallet.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής εδώ

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    Συμφωνώ ότι η gosmart.gr ή συνεργάτες της, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδέχεται να με ενδιαφέρουν. Καταλαβαίνω ότι μπορώ να αποχωρήσω ανά πάσα στιγμή. Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας & Marketing.